Omslag och förkylning

Det här kommer förmodligen bli omslaget till den femte Johannaboken. Texten och själva ramen är gjord av Patrik, resten av teckningarna är mitt verk och färgläggningen är gjord av en Anders Larsson som gått på serieskolan i Vingåker och, som ni själva kan se, färglägger som en gud.

Annars verkar jag ha en förkylning på gång. Började känna mig lite snorig och skum i halsen igårkväll. Än så länge är jag dock pigg och uppe på benen, så det verkar i alla fall inte vara influensa. Borde väl masa mig in till Gävle och ta det där vaccinet nån dag.

 • http://talk.consimworld.com/WebX?14%4065.UuGHaGlLsR2.18%40.1dcdf4df Göran S

  Hr. Larsson har verkligen all heder av sin färgläggning, det är väldigt snyggt. (Sen tycker jag ju att din still lämpar sig väldigt väl för att färgläggas, som jag tror jag sagt någon gång tidigare.)Har ni redan blivit inbjudna att vaccineras där uppe? Det blir inte allmän vaccinering i Uppsala förrän den 7 december.

 • http://www.blogger.com/profile/13872281779827534403 Nickan

  Svininfluensan. Been there, done that!

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Göran:Ja, det är snyggt. Synd att jag inte är så bra på att färglägga själv. Och att det är så dyrt att trycka upp. Har tänkt flera gånger att jag skulle vilja ha Agnosis omslag i färg.Öh, jag vet att de har börjat så smått i alla fall. Vissa i min familj har fått vaccin. Fast det kanske bara var för att de tillhörde någon riskgrupp.Nickan:Skilde det sig egentligen från vanlig influensa? Vanlig influensa är i och för sig också ganska otrevligt…

 • http://www.blogger.com/profile/13872281779827534403 Nickan

  Jag hade den "vanliga" influensan för ungefär en månad sedan. Jag hade då feber i ett par dagar, blev orkeslös i över en vecka, utöver de vanliga förkylningssymptomerna.Svininfluensan drabbade mest mina barn, med alla symptom etc. Jag fick 37,3 i feber. Hostade. Tryck i bröstet och blev sömnlös en natt. En och en halv dag varade eländet. Värre var det inte.I och för sig känner jag mig rätt svag nu en vecka senare. Jag brukar vanligtvis springa 1,2 mil två gånger i veckan; men det känns INTE läge att ge sig på det nu. Sprang ungefär 7 km någon dag efteråt svininfluensan, men det TOG.Tror ju att mitt imunförsvar taggades av första influensan, och motade Svin-Olle i grind så att säga …