Nu får det väl ändå vara nog snart?

Livet är inte roligt just nu. Det börjar nog bli lite bättre, men jag har fortfarande ont. Jag vet inte vad som är värst, att inte kunna jobba på serierna i någon större utsträckning eller att inte kunna sova ordentligt på nätterna. Den jävla axeln gör ont i vilken ställning man än ligger, såvida man inte dövar smärtan med alvedon. Nu får det väl ändå vara nog snart?

Så här ser min arbetsplats ut. Antar att den inte är helt optimal. Nu har jag inte direkt fett med pengar, men det kanske ändå skulle vara värt att investera i något som inte sliter ut kroppen lika snabbt. Ett bättre datorbord hade nog också varit en idé.

 • http://www.blogger.com/profile/08942471770602309424 JennyB

  En bekant till mig fick liknande besvär efter en whiplash-skada; det hon hade kallades cervikal rizopati (jag fick googla på stavningen :P).

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Hm. Det där hade jag inte ens hört talas om. Får vänta några dagar till och se om det blir bättre, annars får jag väl kontakta en läkare.

 • http://www.blogger.com/profile/04278395567869888475 Kolbeinn

  Men för satan, jag har exakt den stolen. Skippa den, så är alla problem väck. Jag hade seriösa nack och migränproblem som jag lyckades lösa med regelbunden träning och stretch. Men det har du kanske redan testat?

 • http://www.blogger.com/profile/06150545579485093791 -= Steamboat Willie =-

  —<–<-@

 • Göran S

  Jaa du, Li… Det är nog bäst att du tar hand om dig, för det är du som är i bäst position att göra det. Ergonomi är trist, men du som _vill_ jobba mycket måste nog ändå se till att just ergonomin är funkis ändå.Hoppas det löser sig!

 • http://www.blogger.com/profile/10999173779653973740 Lisa M

  Usch, det finns inget värre (eheh, ta i trä) än en kajko axel/rygg. Man är helt handlingsförlamad. : Hoppas det blir bättre snart!Det är bara en gissning, men anledningen till att det inte blir bättre kan vara att du, på grund av smärtan, går runt och spänner dig själv. Försök relaxa med något du gillar, så du kan slappna av en stund? Ett varmt bad kanske?Förresten, mitt hjärta hoppade till (på ett bra sätt!) när jag såg vad som satt på väggen vid din arbetsplats (bland annat). Det kan ha gjort min dag faktiskt! Hihi. 😀

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Tack för alla tips. 🙂 Jag har blivit betydligt bättre nu (i alla fall kunde jag sova en hel natt utan att få ont). Hoppas det håller i sig. Efter det här ska jag försöka stretcha och röra på mig mer.

 • Anonymous

  [B]NZBsRus.com[/B]Skip Idle Downloads Using NZB Downloads You Can Easily Find High Quality Movies, Games, Music, Software & Download Them at Dashing Rates[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

 • Anonymous

  Hi Guys,Just registered here and looking to have a great time. I am looking for the best cash gifting program out there in the internet. Can you guide me?Below are some sites that I found and I am not sure how much they are going to help me.[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]cash gifting[/url][url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]join cash gifting[/url][url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]best cash gifting program[/url]

 • Anonymous

  You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat guide[/URL], Don’t feel silly if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known avenues to build an income online.