Migrän och aspergerkonferens

Igår följde jag med Patrik på en aspergerkonferens i Årsta. Jag hade varit lite nervös inför det, eftersom jag tänkte att jag trots allt kanske inte skulle passa in i sammanhanget. Om jag nu har aspergers syndrom, så verkar det ju inte vara av det övertydliga slaget. Men det blev faktiskt en trevlig dag. Jag lyssnade på ett par föreläsningar (varav Patrik höll i den ena) och köpte en liten aspie-smiley med en mun i ett neutralt rakt streck. Jag har ofta fått höra att jag i allmänhet inte ser särskilt glad ut och sällan reagerar med nån större entusiasm, så den kändes rätt passande.

Tyvärr bröt den sedvanliga huvudvärken ut strax innan det var dags att åka hem. Den uppkommer lätt när jag reser bort med allt vad det innebär av sömnbrist, många intryck och eventuellt för lite näring. Om jag inte får i mig alvedon eller nåt liknande inom en viss tid, så kan det sluta med att jag spyr, vilket jag tack och lov klarade mig ifrån den här gången. Förmodligen är det en sorts migrän. Misstanken har funnits där tidigare, men jag jämförde det hela tiden med min mammas migränanfall som är långt mycket värre.

Idag är jag fortfarande lite matt och tung i huvudet, men jag masade mig ändå iväg till min familj runt två-tiden, eftersom en av mina systrar firade sin födelsedag i förskott. Hon ska nämligen flytta till Åre och jobba där i några månader. I vanlig ordning kom min mormor och skulle ta kort av alla när vi satt och fikade (har aldrig förstått vad det är för roligt med att ha en massa kort på folk som sitter och fikar).

 • http://www.blogger.com/profile/09960100879916554714 Mark

  Hej jag gillar dina serier kolla gärna mina på http://levandeserier.blogspot.com/

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Tack! Det ska jag göra.

 • http://nezzla.blogspot.com Nezzla

  Haha en smiley med ett rakt streck! Det är ju helt klockrent =)Men vad var det för en aspergerkonferens? Det har jag aldrig varit på. Var det bra? Är det såna ofta?

 • http://idiomdrottning.org/ Sandra Snan

  Din brosch på SPX liknade Cynicalman tyckte jag.