Stress, stress

Knappt hade jag kommit hem från ett kort besök hos Joacim i Uppsala (som var mycket lärorikt. Jag fick bland annat smaka homeopatiskt kaffe. Det smakade vatten. Och det är ju en klar förbättring) förrän det var dags att åka vidare till Patrik i Katrineholm. Det första jag fick göra när jag kom fram var att tvätta fötterna. Patrik menade att de stank (vilket är fullt möjligt, det har varit lite si och så med min renlighet sedan jag flyttade in i lillstugan hos min pappa). De närmaste dagarna räknar jag med att teckna, föreläsa lite på serieskolan i Vingåker och njuta av att kunna sova i ett rum med centralvärme.

Jag kommer tyvärr inte kunna ta mig till bokmässan. Synd, för jag hade sett fram emot att träffa folk och till skillnad från förra året fanns det en del serieböcker som jag faktiskt var intresserad av. Eva: Asbesthjärtan av Tinet Elmgren och Pärlor och patroner av Loka Kanarp, för att bara nämna ett par. I vanlig ordning medverkar dessutom jag och Patrik i Optimals antologi Allt för konsten 8 och det hade ju varit roligt om man bara hade kunnat stanna till vid Optimals monter och få sina ex direkt i handen. Ja, ja.

  • http://www.blogger.com/profile/14377175593781972772 Stef

    Åh vad trist! Jag hoppades verkligen att möta dig på Optimal-middagen 🙁 men men, det får bli andra tillfällen. Du bor ju inte så långt från Stockholm nu heller 🙂

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Ja, vi får se det från den ljusa sidan. 🙂