Vad som händer inom den närmaste framtiden

Kommer lagom till bokmässan. Förutom fortsättningen på min vardagsrealistiska serie ”Theia mania” innehåller nästa nummer även en berättelse baserad på grekisk mytologi (mitt stora specialintresse nummer ett), så ni som har svårt för ren fantasy är nu förvarnade (men seriously, ni vet ju att jag gör BRA fantasy). Till skillnad från vad fanzinets undertitel anger, så har jag även den stora äran att presentera en gästserie av Jenny Berggrund som ger ut det trevliga fanzinet ”Ink”.

Annars håller mitt liv just nu på att packas ner i en massa banankartonger. Den tolfte augusti är det nämligen tänkt att jag ska lämna Borås och till att börja med installera mig hos min pappa i Forsbacka (en liten håla nån mil utanför Sandviken). Jag hatar att flytta. Allt är en jävla röra och huvudet snurrar. På sätt och vis känns det även som att jag återkommer till mina hemtrakter som en loser. Ingen ordentlig utbildning, ingen egen lägenhet, men däremot en plats i kön till neuropsykiatriska utredningsenheten. Yay. Det är tur att jag i alla fall kan teckna serier (och att folk faktiskt GILLAR mina serier). Det uppväger allt. I det avseendet kommer jag alltid känna mig som en vinnare.

 • Anonymous

  .. Ibland tar man ett steg bak för att komma två steg fram.. 🙂

 • Zip

  Ser fram emot att läsa dina nya serier inom en snar framtid.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Anonym:Ja, det löser sig nog på nåt vis.Zip:Tack, tack!

 • Anonymous

  Tidning köpt och läst… mycket bra.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  WHEE! 😀