Hemma och öm i foten

Hemma igen. Jag är myggbiten och lite öm i ena foten efter att ha traskat omkring i alla natursköna skrymslen av Katrineholm om kvällarna. En sak som jag tidigare inte tänkt på är att staden är fylld av lindalléer och de stod i full blomning medan jag var där. Närhelst man passerade under dem nåddes man av en söt, ljuvlig doft och surret från mängder av humlor som flög runt bland blommorna. Jag och Patrik upptäckte dessutom att ett av promenadstråken som gick längs en ås var kantad av stora, feta blåbär, så vi plockade sju deciliter och bakade en paj (eller rättare sagt Patrik bakade pajen. Det är han som är den husliga typen. Jag är den sunkiga kufen som mest bara äter andras pajer).

Här är en skiss på Malin från ”Theia mania” i tjugotalsutstyrsel. Från en av hennes fantasier i historisk miljö.

  • http://blivejournal.livejournal.com/ blivejournal

    test