Day of Epic Fail

Nu var det väldigt länge sedan som jag skrev något här. En anledning till det är att Joacim är här och för det mesta ockuperar datorn (vilket på sätt och vis är bra, eftersom det innebär att jag sitter mer vid skrivbordet istället). En annan anledning är att det inte hänt så fasligt mycket. Vi åkte in en sväng till Göteborg förra veckan och träffade Karl och Björn från Nasses Nekromantiker, samt besökte Universeum. Det hade kunnat vara riktigt trevligt om jag inte drabbats av huvudvärk. Det kan bli så ibland, i synnerhet när jag åker iväg nånstans. Kanske en kombination av för många intryck och att jag inte äter och dricker riktigt som jag borde. Ibland blir det riktigt illa.

Den gången var det riktigt illa. Vi sov över hos Karl och när jag vaknade på morgonen hade inte huvudvärken gått över. Jag kunde inte resa mig upp utan att bli yr i huvudet och hann spy både en och två gånger innan alvedonet verkade (till saken hör även att Karls badrum låg längst ner i källaren så jag fick kräkas i det som fanns närmast till hands, vilket var en djup tallrik). Verkligen olyckligt. Jag förstår inte varför det blir så där ibland, men det gör onekligen att man drar sig lite för att lämna sitt lilla bo och träffa folk.

Det spöregnade dessutom nästan hela den dagen, så jag och Joacim blev helt genomblöta, trots paraplyer, när vi skulle ta oss till stationen. Nämnde jag att jag hade mens också? Vi kom överens om att det var the Day of Epic Fail.

  • Anonymous

    äh. Get back on that horse! Fadäser händer alla titt som tätt. Själv spydde jag i handfatet hos min blivande flickvän.. Nu kan jag skratta åt det men då… Jävlar vad jag ville sjunka genom golvet..

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Heh. Jo, jag vet att sånt händer alla lite då och då. Jag tycker bara att jag verkar drabbas av det ovanligt lätt och så oroar jag mig över att folk bara tycker att jag är jobbig. Men jag tänker inte isolera mig, det skulle bli för tråkigt.