Theia mania update

Yay! Gissa vem som äntligen har börjat skissa på det tredje kapitlet av ”Theia mania”. Manuset är visserligen inte helt färdigskrivet, men i väntan på att inspirationen ska infinna sig tar jag och skissar de sidor som jag är säker på. Sekvensen ovan är en tillbakablick med en tio år yngre Malin tillsammans med vad som förmodligen är hennes första pojkvän. Heh, utseendemässigt påminner hon verkligen en hel del om mig ibland (sedan har vi vissa andra saker gemensamt i den här sekvensen också).

Det slog mig igår, när jag för skojs skull satt och tecknade en nakenbild av Malin med viss inspiration från ett foto på nätet, att jag har utformat henne lite grand som jag själv skulle vilja se ut. Stora, mörka ögonbryn, aningen fylligare kroppsbyggnad, samt riktiga läppar istället för två tunna streck som knappt syns. Men min näsa är i alla fall sötare än hennes. Här är bilden i alla fall. Enjoy!

  • Ola He

    Så skulle jag vilja se ut om jag blev kvinna.

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Ja, det är ett trevligt utseende.