Glad vår!

Så här roligt hade jag på Valborgsmässoafton.



Det är på Berthåga kyrkogård igen. Men den här gången har jag foten istället för handen i vattnet. Den började brinna av kyla efter ett tag, men roligt var det.

Idag följde jag med Joacim och tittade på alla första maj-tågen. Jag är i allmänhet inte intresserad av politik, men sådant kan vara rätt underhållande ibland. Kristdemokraternas tal brukar alltid vara roligast, så jag stod en stund vid deras plats och lyssnade. Efter ett tag slog det mig att jag just idag tagit på mig min svarta Nasses Nekrozin-tröja med texten ”Jag hejar på dom onda”. Hehe. Undrar vad folk tänkte.

 • http://www.blogger.com/profile/04278395567869888475 Kolbeinn

  Berthåga kyrkogård? Jag älskar berthåga kyrkogård! Till och med lite till den graden att jag blir lite kränkt och jätteglad samtidigt!Vad var det som drog dig dit?

 • Göran S

  Hm. Det kände jag inte ens till. Nu blir jag ju tvungen att ta mig dit och titta endera dagen. Det såg rätt fint ut.På den tiden jag var med och gjorde psykologiska experiment på folk använde vi en hink med isvatten när vi behövde stressa försökspersonerna med smärta. Det var inte många som orkade hålla kvar handen i hinken nån längre tid.Jag har inte hunnit läsa tidningen jag köpte av dig på SPX än; bortsett från annan arbetsbörda känns det lite vanvördigt att läsa SPX-tidningar om jag inte är i rätt stämning — det känns som om något skaparna lagt ned så mycket av sig själva i kräver extra respekt när man läser det. Märkligt men sant.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Kolbeinn: Roligt att du också gillar den platsen! Det var min vän Joacim som hittade dit av en slump när han hade tråkigt och cyklade runt i Uppsala. Sedan visade han stället för mig och jag blev genast helt förälskad i den där trappstegspyramidliknande grejen. Trädkyrkan är också rätt cool på ett spejsigt sätt.Göran:Ja, det är fint. Platsen på fotografierna ligger dock lite i utkanten av området och de har tyvärr inte varit så duktiga på att ta hand om dammen och de övriga vattenflödena som är nästan helt torra och igenväxta.Det lät som ett effektivt sätt att stressa folk. Det började verkligen göra ont i foten efter ett tag.Hoppas du kommer gilla fanzinet. 🙂

 • http://www.blogger.com/profile/04278395567869888475 Kolbeinn

  Pyramidstrukturen är jättefin, för att inte tala om hur jag kär jag är i tanken på en kyrkogård som knappt har några gravar på sig. Det blir storslagenhet och sunk som möts på ett riktigt fint sätt. Har de tagit ut alla orangea stavar ur jorden? Det var nästan den bästa detaljen när jag var där sist.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Orangea stavar? Hm, jag såg inga sådana när jag var där i alla fall.