Glad påsk i efterskott

Under påskhelgen har jag frossat i te och godis och tecknat en tre sidor lång serie till att fylla ut Agnosis #7. Det börjar ju faktiskt bli bråttom nu. Senast på tisdag bör allting lämnas in till kopieringsstället för att säkert hinna bli färdigt innan jag sticker iväg till Uppsala den 22 april. Eftersom detta upptagit det mesta av min tid på sistone kan jag tyvärr inte lägga ut någon trevlig påskbild med häxor och demoner. Det är nog annars vad påsken är för mig. Påskliljor, färggranna påskfjädrar (jag har svarta påskfjädrar hemma, fast de sitter uppe året om) och häxor som har sex med demoner. Väldigt sällan tänker jag på Jesus. Här kan ni se en ruta ur serien som jag gjorde.

  • http://www.blogger.com/profile/08942471770602309424 JennyB

    Nedräkning till nya Agnosis! :)Vi körde gulmålat ris med svarta fjädrar i år + en pytteliten svart polyesterkyckling med avbrutna ben. Stylish.

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Yay! Jag lämnade in den till kopieringsstället idag. Ser fram emot att läsa fortsättningen på Ink. 🙂