Agnosis #7

Yay! Idag hämtade jag ut femtio ex av Agnosis #7 och de ser bra ut, trots att det hela stressades ihop lite i sista minuten. Det enda som känns lite surt är att nr 7 är det enda fanzinet utan en baksidesbild. Jag rotade igenom mina gamla teckningar efter något som kunde fungera i sammanhanget, men jag har ju nästan uteslutande tecknat mytologiska motiv vid sidan av serierna den senaste tiden, och det passade inte alls. När jag tillslut hittade en bild som gick att använda var den helt fel placerad på papperet och skulle ha behövt justeras i photoshop och sedan skrivas ut på högskolebiblioteket (eftersom jag inte har någon skrivare hemma) och det fanns det inte tid till. Så det fick gå utan baksidesbild.

Men! Innehållet är det inga större fel på. Det är vardagsrealistiska äventyr med stökigt familjeliv, ovilja till att skaffa barn och diskussioner om kärlek på cafeer. Kom förbi på fanzinemarknaden på spx i Stockholm den 25-26 april och köp ett ex.

Imorgon åker jag upp till Joacim i Uppsala och har i vanlig ordning redan börjat oroa mig inför resan. Att släpa på tung packning och sitta på tåg i flera timmar är aldrig trevligt. Att jag dessutom har mens gör inte det hela bättre. Men jag har inte träffat Joacim sedan i februari, så det finns i alla fall något att se fram emot.

 • http://jennula.com Jennula

  Jag ser fram emot SPX och nya Agnosis! 😀

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Tack! ^^

 • http://smorkin.wordpress.com/ smorkin

  Den ser bra ut som vanligt, och nu har jag en liten trevlig bild också; tack för teckningen från SPX!

 • Ola He

  Höjdarläsning som vanligt. Förväntningarna är högt ställda nu för tiden, men resultatet är till och med bättre. Man blir så lycklig när man får ett nytt nummer av Agnosis i sin hand. 🙂

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  smorkin: Varsågod! Det var så lite. :)ola: Och jag blir alltid så lycklig av att läsa dina kommentarer. ^_^(Ursäkta att jag aldrig lyckas känna igen dig på spx.)

 • http://www.blogger.com/profile/11442329710467703684 Tinet

  Gaah, jag missade totalt ditt bord när jag gick runt på SPX! Men då blir det iallafall dubbel läsglädje om du har ännu ett nytt nummer av Agnosis nästa år …Förresten, det här kanske är en rätt personlig fråga, men jag trodde/hade hoppats att man inte fick mens mer om man hade steriliserat sig? (När jag var tretton och fick mens ville jag genast sterilisera mig för att få slippa det.)

 • http://smorkin.wordpress.com/ smorkin

  Nu har jag läst och recenserat, och det inte bara såg bra ut, det var bra också :-)Nu måste jag bara bestämma mig om jag ska köpa Det är inte så här det ska vara-albumet också; misstänker att jag inte har episoden Begravningen eftersom den inte publicerats i Agnosis :-/

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Tinet: Det är lätt hänt. Jag brukar själv alltid missa nånting på spx.Nej, mensen påverkas inte av en sterilisering utan flyter på som vanligt. Min egen mens har dock aldrig orsakat mig nåt större lidande, så det kan jag stå ut med.smorkin: Tack så mycket! :DDet stämmer. ”Begravningen” finns inte publicerad annat än i min bok. Jag tycker du ska köpa den förstås, men det är klart… Om man redan har läst allt annat i boken är det kanske inte så lockande att lägga ut mer pengar.

 • OlaHe

  ”(Ursäkta att jag aldrig lyckas känna igen dig på spx.)”Jag lider själv av lindrig prosopagnosi (ansiktsblindhet) och känner sällan igen folk jag borde känna igen. Framför allt i stora folkmassor.Med andra ord: Det är lugnt. Jag är värre!/ola