Fan Art III

Under mitt besök på Serieveckan köpte jag det senaste numret av Åtta ben från Underjorden av Jenny Hannula. Jag tycker att det är en väldigt charmig serie. Med sin tokiga humor och drift med himmel och helvete påminner den en del om andan i Nasses Nekrozin. Dessutom tecknar Jenny Hannula helt oemotståndligt söta karaktärer. I det senaste numret dök en av de manliga figurerna upp i en klänning (och ni vet ju vad Li tycker om män i klänningar), så jag var bara tvungen att teckna denna fan art innan huvudet skulle sprängas av cuteness overload.

I söndags var jag förresten in till Göteborg igen och träffade Stef Gaines, samt närvarade på årsmötet för Nasses Nekromantiker (jag är ju en av dem nu mera. Fast då heter jag A-Li-en och kommer från yttre rymden). Det var trevligt. Jag borde träffa folk lite oftare (men bara lite).