Ett litet livstecken

Jag har inte dött eller så. Men jag har knappt haft nånting alls att säga den senaste tiden. Jag tuschar. Tuschar på andra kapitlet av ”Theia mania” och tuschar på ett kapitel i den femte delen av Johannasviten. Tiden där emellan dricker jag te, biter på naglarna och slöläser (jag har till exempel försökt sätta mig in lite mer i mesopotamisk mytologi på sistone). Tittade förbi bokhandeln häromdagen och upptäckte att det ju var bokrea (det är sådant som man lätt missar när man sitter i sin egen lilla värld den mesta av tiden). Köpte en bok om antikens Grekland med massor av fina bilder: Greece – Splendours of an Ancient Civilization. Det fanns en liknande bok om det forna Egypten också, men den var dyrare och dessutom så har jag en sån redan (det är visserligen svårt att få för många).

Jo, jag beställde ju den första delen av Sky Doll rätt nyligen också. Även om det ibland kändes lite tröttsamt med alla dessa nakna kvinnobröst överallt, så går det inte att komma ifrån att serien är djävulskt snygg.

  • Zip

    Vet att det här inte hör till just detta blogg inlägg men har en fråga. Det var ett bra tag sen jag såg den men i ditt fotoalbum på sylvia så hade du ritat en bild av dig då du hade ett nytt snitt sår på höger sida om magen, ungefär ovanför blindtarmen. Har för mig att du hade opererat bort livmodern m.m. Så min fråga är om den bilden kan hittas i nån av dina böcker, fanzine eller om den bara var för privat bruk? Tyckte om den väldigt mycket och vill inom kort genom gå en likadan operation. Lycka till med alla dina framtida drömmar!

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Du måste mena bilden som jag tecknade efter att jag låtit sterilisera mig. Det var inte så dramatiskt att de tog bort livmodern, de blockerade bara passagen genom äggledarna (om de nu brände av eller knöt ihop, jag minns inte riktigt). Roligt att du gillade bilden i alla fall. Jag lade ut den här på bloggen också, men den finns hittills inte publicerad i nåt annat sammanhang.Tack! ^^