Argh!

Som jag nämnt tidigare, så har jag blivit lite glömsk och virrig av mig på sistone. Därför kände jag mig duktig tidigare idag när jag faktiskt kom håg att ställa klockan på ringning och stiga upp före klockan tio, eftersom det skulle komma några hit och kontrollera ventilationen i lägenheten. Jag tog även hand om en del ärenden på stan som jag glömt bort/skjutit på. Känslan av duktighet raserades dock totalt när det slog mig att jag ju glömt bort resan till Köpenhamn som ingick i min seriekurs. Eller… det var inte så att jag glömde bort att åka. Efter ett noggrant övervägande hade jag tidigare kommit fram till att jag nog borde bli kvar hemma. Däremot hade jag helt glömt bort att meddela folk om detta. Argh, jag vet inte vad det är med mig nu för tiden! Jag är så jävla trött på mig.


Fast det är inte så illa som det verkar. Jag behöver bara en kram eller nånting.

  • http://www.blogger.com/profile/07363774607192581137 Mats Erland Larsson

    Ta det lugnt och Ciao!

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Jag tar det alltid lugnt. 🙂