Lite midnattsangst

Tidigt imorgon ska jag åka in till Stockholm och träffa min klass i Seriekonst och avancerat bildberättande. Jag tycker verkligen att jag borde se fram emot en sådan sak, men just nu känns det bara jobbigt. Framför allt oroar jag mig för att jag bara kommer framstå som jobbig (åh, jag har så dåligt lokalsinne så jag hittar nästan ingenstans. Åh, jag blir så trött i huvudet av alla intryck att jag helst bara vill dra mig undan när skoldagen är slut. Ynk, ynk). Jag övernattar inte i Stockholm utan åker hem till Joacim i Uppsala och sover där istället. Ärligt talat vill jag helst åka dit på en gång och gömma mig i ett hörn av hans lägenhet.

Det har då varit en väldigt produktiv vistelse i Katrineholm i alla fall. Jag har skissat ytterligare fjorton sidor på den femte delen i Johannasviten, så nu är det faktiskt exakt bara fjorton sidor kvar. Det är inte klokt. Tänk om arbetet med mina egna serier kunde gå lika snabbt. Idag blev jag bjuden på café av Patrik för att fira att det hela gått så smidigt. Jag fick även en söt liten tekanna som ingen annan ville ha. Tekannor är så mysiga. När jag får en ordentlig lägenhet någon gång i framtiden ska jag ha tekannor stående som ren dekoration. Och lysande plaststjärnor i flera färger.