Läget i Katrineholm

Idag har jag blivit filmad. Patriks vän Daniel vill göra en dokumentär om honom och eftersom serier och serieskapande utgör en stor del av Patriks liv, så hamnade även jag med på ett hörn. Daniel filmade mig medan jag skissade och ställde lite frågor. Känns som att jag mest bara svamlade och uttryckte mig klumpigt, men det blev kanske bra ändå.

Idag blev jag även klar med skissningen av ett kapitel på tolv sidor till den femte delen i Johannasviten, samt skissningen av det andra kapitlet i min egen serie ”Theia mania”. Yay! Synd att jag inte har någon möjlighet att börja tuscha förrän jag kommer tillbaka till Borås i mitten av februari.

Förutom att teckna, så tittade jag och Patrik på en gammal zombiefilm från slutet av 70-talet (eller om det var början av 80-talet) häromdagen. Det var något med voodoo, zombier som gick runt med likmaskar i ansiktet och en tjej som simmade runt i havet nästan helt naken och blev attackerad av en haj och en zombie samtidigt. Riktigt usel var den.