Jag

Det här är ungefär så mycket som jag kan göra med ett foto i photoshop. Det är ju verkligen imponerande. Inte. Annars gillar jag faktiskt den här bilden av mig själv. Jag har ansiktet i en sådan vinkel att min vackra nos kommer helt till sin rätt. Och ljuset faller på ett sådant sätt att mina små läppar ser aningen fylliga ut. Att bilden sedan är helt tokigt beskuren är en annan sak (men vaddå, jag tog den ju själv). Och att den enda ytan i lägenheten med hyfsat ljus var framför ytterdörren är väl inte så roligt heller.

Jag borde ägna mig åt vettigare saker. Den nittonde december åker jag till Uppsala. Det är tänkt att jag ska sitta och signera på Seriezonen den eftermiddagen. Mellan 15 och 18 tror jag att det var. Så om ni befinner er i närheten och vill ha ett signerat album eller fanzine, kan ni ju titta förbi. Jag är ganska snäll, oavsett vad det ser ut som på bilden.