I brist på intressantare saker att säga

Jag börjar få för mycket hår på huvudet. Det ser lite konstigt ut, men jag vet inte om jag vågar klippa mig. Jag har en trimmer som jag klippt mig med på egen hand en gång tidigare och resultatet blev inte det bästa. Risken finns att jag kommer se ännu konstigare ut och får dyka upp på HDK iförd hatt på tisdag (ja, jag påbörjar kursen så får vi väl se vad som händer).

På tal om det så funderar jag på hur tidigt jag egentligen borde åka in till Göteborg den dagen. Som jag säkert redan har nämnt, så har jag ett fruktansvärt uselt lokalsinne. Jag går lätt vilse (ja, jag har till och med gått vilse ett par gånger med karta). Spårvagnar och tunnelbanesystem gör mig mest bara förvirrad, vilket innebär att jag blir än mer handikappad i storstäder och därför nästan aldrig reser iväg ensam. Jag lyckades dock memorera vägen till Staffars Serier i Stockholm efter att en gång för mycket ha hamnat i sällskap med folk som hellre besökte klädaffärer och heminredningsbutiker. Så jag är inte helt hopplös.