Dagens i-landsproblem II

Allt jag har börjar gå sönder. Man måste vinkla sitsen på mina köksstolar för att det alls ska gå att sitta på dem, dragkedjan till min ryggsäck har slutligen pajat helt och hållet, jag har inga vinterskor som inte håller på att falla i bitar och häromdagen tappade jag min tuschkopp (eller koppen som jag brukar ha vatten i snarare) i tvättstället så att den fick sprickor och alltså blev obrukbar. Jag undrar om inte min hjärna håller på att gå sönder också. Vore bra om man kunde skaffa en ny nånstans.

Med andra ord har arbetet med mina serier inte gått så bra de senaste dagarna (vilket alltid gör mig på fruktansvärt dåligt humör. Om jag inte kan teckna blir allt, jag upprepar allt, meningslöst). Först fastnade jag i manusskrivandet och när jag istället påbörjade skissningen av den första sidan, för att åtminstone få någonting gjort, så blev det mest bara skit. Jag kan inte ens posta någon teckning av random mytologisk figur, för inte ens det har jag klarat av att teckna. I söndagskväll kände jag för första gången på länge för att bara sätta mig ner och gråta. Fast det gjorde jag inte, jag gick och lade mig istället. Jag gillar att sova. Jag är väldigt bra på det också.

Nåja, snart ska jag åka iväg till Sandviken och närvara på den där releasefesten för barnboken som jag och Patrik satte ihop. Då får jag möjlighet att tänka på annat.

EDIT: Men vänta, jag gjorde ju faktiskt en bild av dödsgudinnan Hel för en tid sedan. Hon passar utmärkt nu.