I’m such a dirty girl (haha)

Min lägenhet ser för jävlig ut. Jag ser för jävlig ut. Det måste åtgärdas innan Patrik kommer hit på besök ikväll. Lägenheten får gå före mig. Patrik är lite allergisk mot damm, men han är däremot van vid att jag kan vara sunkig och otvättad.

Egentligen känner jag för att slöteckna lite snusk. Jag blev lite inspirerad efter att ha tittat igenom Best Erotic Comics 2008 som Joacim köpte åt mig i Uppsala. Nu betyder inte det att jag tyckte att boken var så överdrivet bra, det som gjorde den intressant i mina ögon var att syftet med hela antologin var att samla ihop serier som både skulle vara upphetsande och tankeväckande på något sätt. Vissa har mer av det ena, vissa har mer av det andra, men på det stora hela tycker jag det är väldigt svårt att bedöma erotiska seriers kvalitet. Ofta tycker jag att sådana serier är underhållande på helt andra sätt än att fungera som runkmaterial.

Jag har även läst igenom Artistic Licentiousness del två och tre av Roberta Gregory, som Joacim köpte i samband med Gregorys besök i Stockholm under Pridefestivalen (jag hade tyvärr ingen möjlighet att själv åka dit, men Joacim var snäll nog att till och med få en bok signerad åt mig). Det hela börjar som en erotisk serie, men urartar efter hand till en mer seriös relationshistoria. De två huvudkaraktärerna har varken särskilt lyckade karriärer eller märkvärdiga utseenden och berättelsen går stort sett ut på att man inte ska dra några förhastade slutsatser om någons sexualitet (inklusive sin egen). Me like!

  • http://www.blogger.com/profile/08475425483638116128 Lina Neidestam

    Hej,jag har också läst Best Erotic Comics, och den lämnade verkligen en hel del att önska, men det var just det jag inspirerades av, man blir triggad till att göra det där bra snusktecknandet själv. Och det vore skitkul att se dina alster, om du du skulle svänga ihop nåt porrigt i serieväg.

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Ja, jag har också tänkt ibland att om man vill se nåt snusk som man kan uppskatta, så måste man nästan teckna det själv. Det vore kul att försöka göra nåt mer porrigt nån gång, men samtidigt ganska läskigt också (för tänk om det bara är jag själv som kommer gilla det?).