Igen!

Igår gjorde jag det igen. Höll en föreläsning på serieskolan i Vingåker. Den här gången satt jag inte bara och pratade om mig själv, utan jag ritade även en massa på tavlan för att försöka visa hur jag går till väga när jag skissar upp figurer. Poser, proportioner och sånt. Det gick faktiskt rätt bra, trots att jag i början var alldeles torr i munnen av nervositet och kände mig lite snurrig i huvudet efter att ha stigit upp klockan sex på morgonen (och naturligtvis inte lyckats sova ordentligt natten innan). Och trots att jag under hela föreläsningen satt och vinklade blocket med mina anteckningar så att ingen skulle se att jag under någon av mina sysslolösa stunder råkat klottra en av mina manliga figurer näst intill naken och fastkedjad vid en säng längst ner på ena sidan. Ibland är det inte så bra att vara kreativ när man har tråkigt…
Annars är jag barnsligt nöjd över att jag klarade av detta utan att framstå som en stammande, bortkommen idiot. Igen!

  • http://www.blogger.com/profile/08942471770602309424 JennyB

    Du sa det själv ju:you fucking rock!

  • http://www.blogger.com/profile/06211095992353113280 Malin

    Jippie, ja, jättebra gjort! 🙂 Och hahaha, jätteroligt med den där skissen som du gjort i blocket. På nåt sätt känner jag igen mig i det. (Jag hade liksom av nån anledning ritat en penis på en sida i anteckningsblocket där jag skrivit stödord för min redovisning av min C-uppsats. Sen glömde jag bort det och satt förstrött och bläddrade fram stödorden. Eheh!) (Jag vet inte om nån såg det!)

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Tack Jenny och Malin! :)Haha, det är ju ännu roligare att ha oanständigt klotter till anteckningar som bara handlar om vetenskap och en massa intellektuella saker.