Theia mania

En ruta från min serie ”Theia mania” som jag jobbat lite på till och från under sommaren. Det är ett projekt som visat sig vara ganska motsträvigt, både vad gäller bilder och manus. Än är bakgrunderna helt fel för att jag rört ihop gator och riktningar i mitt huvud (när ska jag lära mig att saker nästan aldrig är där jag tror att de är?), än är jag osäker på om dialogerna verkligen känns trovärdiga. Och detta är bara det första kapitlet av tre! Det kapitel som jag trodde skulle bli enklast.

Som den ovanstående rutan antyder upplyser huvudkaraktären Malin sin väninna om en man som intresserar henne. Det känns lite främmande för mig, eftersom jag under hela mitt liv lidit en ganska stor brist på både nära väninnor och på män som intresserat mig. Jag har säkert nämnt det förr, men när det gäller realism har jag lite svårt att föreställa mig saker som jag inte själv varit med om och hur det skulle kännas att vara någon annan. Därför är alla mina huvudkaraktärer aldrig långt borta från min egen personlighet. De kan ha drag som är uppskruvade eller nedtonade i förhållande till min egen personlighet, men jag skulle aldrig kunna göra en realistisk serie om en person som jag själv inte har det minsta gemensamt med.

  • http://www.blogger.com/profile/13872281779827534403 Nickan

    Ganska säker på att det är så de flesta jobbar …

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Så är det kanske. Ibland antar jag automatiskt att jag är mer handikappad än andra. ^^;