Okej…

Okej. Tentauppgiften blev godkänd. Nu är det alltså tänkt att jag ska påbörja arbetet med magisteruppsatsen. Steg ett och två är avklarade, det vill säga jag har registrerat mig på kursen och betalat in kåravgiften. Härnäst borde jag väl kontakta min handledare. Orosklumpen har förflyttat sig från bakhuvudet till magen och jag kan redan känna av en klar försämring av mitt humör.

Okej, illa är det inte, men jag blev så söt på den här bilden att jag postar den ändå. Det känns nog bättre när man väl kommit igång. Och fram till dess får jag försöka tänka på roliga saker, som till exempel att både min bok och den fjärde delen i Johannasviten ska komma ut till bokmässan nu i höst (är det tänkt i alla fall, får man väl tillägga). I fucking rock!

 • Göran S

  Kommer du själv till bokmässan och säljer dem?Lycka till med uppsatsen, förresten; hemligheten med att få ur sig en uppsats är att göra klart den i tid, innan man hunnit bli så less att man spyr på den (ett problem jag alltid haft).Min B-uppsats i statsvetenskap höll på att gå över deadline eftersom jag hade det eminenta spelet Pirates på ett par disketter och spelade det på den dator jag fick låna över helgen för att skriva färdigt uppsatsen. Jag hade ju mina anteckningar klara och visste vad jag ville skriva, så det kändes inte så bråttom… Inte hann jag klart på de där hektiska timmarna på söndageftermiddagen inte! Eftersom det var ett antal år sedan fanns det inte samma möjligheter som i dag att låna dator på samhälls- och humanistiska institutioner heller, men lyckligtvis fick jag låna nyckel till Fysikums datorrum av en kompis, och lyckades efter att ha suttit natt och morgon lämna in uppsatsen med uppemot tjugo minuter tillgodo….Jag vågade aldrig tala om för Monica, som jag lånat datorn av, varför jag inte hunnit klart…

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Både jag och Patrik kommer hänga vid Komikas bord.Tack! När jag skrev B- och C-uppsats i litteraturvetenskap oroade jag mig ständigt över att de inte skulle bli färdiga i tid, så då var jag extremt flitig. Men jag hann ändå bli spyfärdig på dem framåt slutet. Jag undrar om det ens är möjligt att skriva uppsats utan att få ångest…

 • http://www.blogger.com/profile/13872281779827534403 Nickan

  Jag har minsann fått förhandstitta i ditt kommande album. Och visst rockar du …

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Jaså, minsann? Tack så mycket! 🙂

 • Christer B

  BHS rockar inte, men lycka till i alla fall. Wow, nytt Johanna-album. Ser fram emot det, mycket…

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Nej, BHS rockar inte, det är nog det minsta man kan säga. Får se vad det blir av det hela…Roligt att du ser fram emot fortsättningen på Johannasviten! 🙂