Räknar ner inför min drömresa

Efter att flytt livet genom böckernas värld så tänkte jag att det vore dags att upptäcka den riktiga världen runt omkring mig genom att äntligen göra min livs resa till vackra Neapel, italiens 3:e största stad efter Rom och Milano. Jag som alltid varit intresserad av historia gör allt så mycket mer speciellt, och jag ser fram emot att upptäcka nya delar av ett land som jag besökt ofta som barn men aldrig riktigt vågat resa till själv. Mina nepolianska rötter har skapat en ”hemlängtan” som jag aldrig riktigt vågat erkänna. Att jag valt att bila och inte flyga ner till Neapel i en Hyundai blir lite av grädden på moset ändå.

Två små extraljus i fronten på Hyundai kan inte bli fel

Min Hyundai är lika mysig som den är charmig. Jag har hela tiden visualiserat hur jag håller hårt i ratten med ett stort leende på läpparna när jag närmar mig denna vackra stad söder om Rom. Men när syrran frågade mig om jag verkligen tänkt igenom detta med tanke på bilens urusla belysning så fick jag mig en tankeställare. Aldrig hade jag ens tänkt tanken att detta kunde bli ett potentiellt problem men efter att jag tog mig en funderade så insåg jag att vägarna i Italien är allt annat än upplysta, särskilt under vintertid. Resan bär efter nyår och jag insåg att jag behövde agera fort om jag skulle hinna lösa problemet. Jag tog ett djärvt beslut i förebyggande syfte och monterade därför två små extraljus led som ger mig lite bättre räckvidd och bredd än bilens standardbelysning. Storleken var avgörande för jag ville inte att extraljusen skulle sticka ut för mycket, det är ju trots allt en Hyundai vi talar om. Extraljuset var i storleksklass 5 tum och handlades hos nätbutiken Ljusgiganten som är en trygg leverantör för all tänkbar belysning. Vill ni veta mer om hur jag lyckades med monteringen så får ni gärna skicka mig ett litet mejl så svarar jag så snart jag kan!

Uppslukad av Fantasy

När vardagens känns grå och trist går jag in i en annan värld. Jag är djupt fängslad av Fantasyböcker för tillfället och dem trollbinder mig totalt. Illustrationerna i böckerna är extremt detaljrika och oerhört vackra. Jag har tagit en paus i färgläggandet i min Mandala-målarbok och letar nu efter nya målarobjekt i Fantasyns värld. Har börjat att följa olika guider likt den nedan för att lära mig att måla dessa vackra motiv.