And so it begins

Jag har varit så fruktansvärt duktig idag. Till att börja med lagade jag ordentlig mat (ris med vita bönor och purjolök i tomatsås typ. Och vitlök. Massor med vitlök). Sedan började jag äntligen skissa på första sidan av min nästa serie ”Theia mania”. Som jag tidigare nämnt så är det romantiska kärleksbegreppet ett genomgående tema i serien (och alltså inte te-mani som man annars lätt kan tro). Theia mania betyder ungefär ”vansinne från gudarna” och syftar på känslan av förälskelse, eller i alla fall en uppfattning som fanns av förälskelse under antiken.

Det känns egentligen lite klyschigt att ha en te- eller kaffekopp på första sidan, men en betydande del av första kapitlet utspelar sig på ett café. De andra två kapitlen kommer förmodligen ha en vibrator respektive en ankhformad pepparkaka på första sidan. Och mer än så avslöjar jag inte just nu.

  • http://www.blogger.com/profile/08942471770602309424 JennyB

    Och mer än så avslöjar jag inte just nu.Agh! Precis som när den första trailern till en film läggs ut på nätet, men det är lååångt till biopremiären…För att fullfölja metaforen: jag kan tänka mig att slå läger utanför biljettluckan som ett tvättäkta hardcorefan. 🙂

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Tack! :DFörsta kapitlet är bara på nio sidor, så det räknar jag med att teckna färdigt nu under sommaren.