Allt var inte bättre förr

Det här är ett sent svar på Stef Gaines roliga inlägg med tonårsjaget versus det nutida jaget. Jag hade egentligen ingen enhetlig stil under min gymnasietid, utan experimenterade en del och kunde ses i lite allt möjligt från ovanstående konstnärsflummiga look till stereotyp nördklädsel (jeans och ylletröja). Jag gillar inte direkt mitt tonårsjag. Hon ska ha heder för att hon engagerade sig i det som hon var intresserad av (dvs teckna serier), istället för att slösa tid på att försöka vara som alla andra tjejer. Men en stor del av hennes originalitet kom sig av att det var så mycket som hon inte hade koll på. I vissa avseenden var hon nog fortfarande som ett barn. Och hon var oerhört ensam.

Allt var inte bättre förr.

 • http://www.blogger.com/profile/06150545579485093791 -= Steamboat Willie =-

  Usch! Jag hoppas jag slipper se mig själv som artonåring… okej, det var nog ingen större skillnad förutom att jag var snyggare då. Man känner sig fortfarande mest ensam i alla fall. … bara på ett annat sätt.

 • Göran S

  Nej, allt var definitivt inte bättre i tonåren. Fast jag hade åtminstone mer hår och mindre fett på den tiden. Och mer tid, känns det som.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  steamboat willie:Det var en bra beskrivning. Man känner sig fortfarande ensam, men på ett annat sätt. Fast jag vet inte om jag var snyggare som tonåring.göran:Själv hade jag som synes också mer hår på den tiden, men tyvärr inte mindre fett. Tror jag har exakt samma vikt nu som då.

 • http://skuggiz.livejournal.com/ skuggiz

  Jag vägrar det här memet eftersom det nästan inte finns någon skillnad. Okej, jag var lite mer svartsminkad, lite mer överviktig, och lite mer furry, men visuellt skulle det mest vara deprimerande att göra jämförelsen.Du är snygg i kort hår. 😀

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Om jag hade gjort den här jämförelsen när jag var lika ung som du (AAH, jag kan inte släppa det, jag är trettio år, TRETTIO år!) hade det inte heller blivit så stor skillnad, i alla fall utseendemässigt.Tack! ^^

 • Anonymous

  Fyfan. Jag vill inte tänka på mig själv som tonåring. Till skillnad från Steamboat var jag INTE snyggare då. Däremot ännu mer finnig, bortkommen, blyg, naiv, ensam och misantropisk. Dessa är fortfarande mina mest framträdande personlighetsdrag (åtminstone för mig själv), men då var det tiofalt värre./ola he

 • Anonymous

  (Till skillnad från Steamboats beskrivning av sig själv, ska jag tillägga att jag menar. Jag har ingen aning om hur han såg ut i tonåren. Och jag menade inte att få det att låta som en förolämpning.)/ola he