En bra dag

Våren är här. Ja, solen sken i alla fall igår och idag hörde jag det omisskännliga ljudet av en koltrast. Jag tycker om vår. Jag går runt och känner mig allmänt varm och leende inombords. Nyligen har det dock inte fattats saker att le åt. Idag lämnade jag slutligen in restuppgiften som har plågat mig sedan slutet av förra året (om jag verkligen blir godkänd är en annan sak, men det orkar jag inte bekymra mig om just nu). Idag började även min närverksanslutning mirakulöst att fungera igen. Prisa gudarna!
Som om inte detta vore nog damp mitt förhandsbeställda ex av Berättelser från Sjumilaträsket av Nasses Nekromantiker ner i brevlådan igår (och det var inget aprilskämt). Rekommenderas varmt till alla som gillar serier, våld och dumheter.

Nån slags fan art som jag gjorde för en tid sedan.