Något går framåt

Woohoo! Idag tuschade jag den sista sidan på Pusselbitar. Ja, det är fortfarande lite finputsning kvar och så ska det vara några ensidesbilder mellan kapitlen, men själva grovjobbet är avklarat. Åttio sidor serier sammanlagt. Happyhappy. När det mesta annat i livet står stilla kan man i alla fall räkna med att serieskapandet går framåt. Pusselbitar ska komma ut i höst, om allt går som det ska.

Angående min egen bok Det är inte så här det ska vara, blev jag nyligen upplyst om att jag tecknat en hand felvänd på omslaget. Jag kontrollerade saken och nog stämde det alltid. Fan också! Det är sånt man bara inte får göra på en omslagsbild. Jag borde få stryk.
Nåja, med tanke på alla förseningar som drabbat den boken är jag nog mest tacksam över att den ens kommer ut. Med eller utan felvända händer.

 • http://www.blogger.com/profile/06211095992353113280 Malin

  Men det kommer att bli en sån där älskad miss som hardcore-fansen upptäcker och kan prata om på konvent. Som att Douglas Adams i Liftarens Guide-böckerna råkar skriva att 6 x 8 = 42.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Ja! Eller en sån där miss som visar att jag trots allt är mänsklig bakom min gudaliknande status (som jag förstås kommer få). 😉

 • Ola He

  Så vad är senaste budet? När kommer boken äntligen? *drägle*

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Jag frågade Mikke om det rätt nyligen, men han kunde inte ge något klart besked annat än att han kämpade för att den skulle finnas ute till SPX08.Jag hoppas verkligen att det blir så. Vore jag religiös skulle jag be om det varje dag.