Från Aten

Idag har det varit fucking jävla snöstorm ute. Extra roligt då att hitta två vykort från Aten i brevlådan. Det ena med en bild från en minoisk fresk. Som synes kunde folk ha ganska roliga frisyrer 1500 fvt (om det nu inte är en mössa).

(Tack Ulf! Jag skrattade gott åt ”andra försöket”. Vem hade kunnat tro att Aten påminde så mycket om Göteborg? ;))
  • http://www.blogger.com/profile/03110132908752460732 ulf dollartecken

    Kom bägge korten fram samma dag? Konstigt. Jag funderar starkt på att börja skicka vykort till folk från Aten och från diverse städer (inklusive själva Aten). Det känns som en trevlig och ovanlig hobby.Har du förresten själv varit i Grekland? Där är ju som bekant mycket att se utanför Aten också, som Delfi, Thessaloníki, den grekiska övärlden och kanske även Olympen (är där några sevärdheter, tro, eller är det bara högt?).Nu ska jag städa och lyssna på en skiva från The Byrds-countryrock-period. Samtidigt.// Ulf

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Jag har knappt varit utomlands överhuvudtaget (om man inte räknar Danmark och Finland). Min familj hade aldrig råd med några utlandssemestrar när jag var liten (ja, det har de fortfarande inte) och när jag blev stor nog att resa själv hindrades jag effektivt av min sociala fobi. Jag var faktiskt över tjugo innan jag lärde mig göra längre resor själv INOM Sverige. ^^;Olympen ska man akta sig för. Kommer man för nära toppen kan Zeus kasta en blixt på en, det har jag allt läst. 😉