Julstämning


Ursäkta mig, men… jävla jesus kuk i helvete! Det är ju jul snart. Hur kan det ha gått så långt utan att jag märkt nånting? Kanske beror det på att det knappt är nån snö ute. Kanske beror det på att jag nästan uteslutande rört mig mellan hemmet, högskolan och mataffären den senaste tiden. Så mycket till julstämning finns det som vanligt inte i min lägenhet heller, trots att Joacim både köpt hem nötter och bakat flera omgångar med pepparkakor. Kanske hjälper det om jag spelar ”wheel du fira hjul med mej?” med 047 ett antal gånger?

  • http://www.blogger.com/profile/03110132908752460732 ulf dollartecken

    De där bitpopbanden är väl för charmiga med sitt datorspelsblippande och sin nördiga attityd fjärran från alla regler för hur popartister ska vara. Jag har iofs mest lyssnat på Slagsmålsklubben, YMCK och lite Covox och inte på 047.// $

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Nördighet är übercharmigt. Covox och YMCK kände jag dock inte till. Får kolla upp dem.