Bortbyting från yttre rymden

Sista året som jag gick gymnasiet skulle vi ha en utställning på konsthallen i Sandviken (jag gick estetisk bild och form). I samband med detta satte vi ihop ett häfte med bilder på alla medverkande till att dela ut till besökare under vernissagen. Jag var en av de få i klassen som inte hade foto som tillval (jag tyckte att det verkade alldeles för komplicerat) och hade därför inget lämpligt fotografi av mig själv. Jag tecknade då den här bilden istället.

Det var 1997. Alltså tio år sedan. Och vad har då hänt sedan dess? Jo, jag har blivit bättre tecknad.

Skämt åsido. Det har nog hänt lite mer än så faktiskt. Idag såg jag förresten en BBC-dokumentär från 2004 om staden Troja, eller rättare sagt om vad som skulle kunna ha varit verklighetens Troja, och det roliga var att den innehöll några väldigt enkla animationer av Eric Shanower! För den som inte vet: Shanower är serieskaparen bakom den otroligt snygga och fängslande serieversionen av det trojanska kriget, Age of Bronze.

I övrigt vill jag ha en t-shirt med Akilles och Patroklos!

  • http://www.blogger.com/profile/14855881042967828848 Balloonfighter

    Hihi, jag gillar inlägget. Du tecknar förstås bra också.

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Tack! 🙂