Bokmässan

I lördags var jag alltså på bokmässan. Det blev inte så mycket shoppande för min del i år – det enda som jag införskaffade var Jamen förlåt då av Anneli Furmark, Phonephucker av Tanja Suhinina och fanzinet Television utgivet av serieskolan i Malmö (sedan tog jag i vanlig ordning ett gratisex av Ottar och Kom ut). Men det var väldigt trevligt ändå. Jag träffade mer folk och var mer social under den dagen än jag varit under hela föregående månaden. Joacim var med mig och tog en massa foton, varav jag tänkte lägga upp dem som inte blev alltför mörka eller suddiga här.

Jag och Mikke Shirén vid Komikas monter.

Jag och Stef Gaines. Stef ger ut serien Anima. Om någon skulle ha missat det.

Tanja Suhinina och Elin Jonsson (alias Inkdummy)

Jag och Lisa Medin strax före stängningsdags. Lisa ger ut serien Medley.

Senare på kvällen förflyttade vi oss till ett caféliknande ställe tillsammans med ett gäng serietecknare och allmänt serieintresserade människor där vi strax var inbegripna i en stafettserie. Just det, vi såg Kristi brud på bokmässan också. Hon hade gett ut en bok på Bert Karlssons förlag Heja Sverige. Vem kan man lita på i Knutby? Ja, vad säger man…