Dagens i-landsproblem

Jahapp. Då är ytterligare en tio-sidors Johanna-serie färdigskissad (kapitel två på en femte bok, tro det eller ej). Tio sidor på tio dagar. Utöver detta har jag även gjort ett par sidor till på min egen serie och tuschat lite smått på det som är kvar på den fjärde Johanna-boken. Jag och Patrik pratade om att vi skulle fira genom att gå och sätta oss på något café, men eftersom Patrik är så ogudaktigt snål slutade det istället med att vi köpte hem en billighetskaka från ICA. Som en extra belöning för min flitighet fick jag dessutom välja ut ett avsnitt av Babylon 5 som vi tittade på, där Patrik svalde sin stora motvilja för science fiction. Jag övervägde att istället be om att han skulle lämna lägenheten i tio-femton minuter, så att jag fick möjlighet att onanera. Två personer i en liten studentetta på typ 22 kvadratmeter erbjuder inte så mycket privacy direkt, och efter nån vecka blir det faktiskt rätt frustrerande (jag hör tyvärr inte till dem som kan göra det i duschen, faktum är att jag är en sån där tråkig jävel som helst vill ligga på rygg i en mjuk säng).

Jag läste en gång en undersökning om sex och samlevnad från 90-talet där kvinnorna i undersökningen uppgav att de på sin höjd onanerade nån gång i månaden, oavsett ifall de var singel eller inte. Som att de bara kunde stänga av sig eller omvandla sina sexuella känslor till annat när de inte hade någon partner tillgänglig. Jag tyckte att det lät lite underligt. I alla fall kunde jag inte känna igen mig i det. Men man kunde också märka i undersökningen att kvinnorna var mer ovilliga till att tala om onani än vad männen var, så de kanske inte var helt uppriktiga på den punkten. En nyare undersökning kanske skulle ge helt andra resultat.

Hur som helst, det fick bli Babylon 5 istället för onani. På måndag åker Patrik till Göteborg för att hälsa på sin storebror, jag får väl helt enkelt härda ut till dess. 😉

Hade ingen passande bild till ämnet onani, men väl en till sexuell frustration.
 • http://www.blogger.com/profile/06211095992353113280 Malin

  Hmm, kanske du kan smyga in på toa på natten när han sover och breda ut en sensuellt mjuk handuk på golvet?(Här skulle man kunna fortsätta skämta genom att föreslå att du även ska sätta på lite Marvin Gaye och tända doftljus, men eftersom det är en felaktig föreställning att tjejer håller på så när de ska dra en handtralla så avstår jag… :)Eller kanske be honom gå och handla mjölk åt dig eller nåt! Hahaa! *helt nöjd med min plan*

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Haha! Ja, det kanske skulle kunna funka om man har tur. Problemet är att Patrik vaknar ganska lätt om man har det minsta ljud för sig och att han har för vana att köpa hem mat för flera dagar framåt, vilket innebär att jag måste hjälpa till att bära.Ack, ja. Annat var det när högskolecaféet tvärs över gatan fortfarande var öppet. Då kunde man passa på att ta en snabbis när han gick ner dit för att köpa kaffe.

 • http://www.blogger.com/profile/14377175593781972772 Stef

  Om han vaknar och frågar vad du gör, bara skrik ”För i helvete karl! Kan man inte få ta sig en runk ifred?!” :DDet är så jäkla komplicerat att runka när man bor ihop med andra. Under året jag bott hos familjen har jag knappt vågat, trots att jag har två låsta dörrar mellan dem och mig.Men jag kan fortfarande inte fatta den där undersökningen. Seriöst? Gå utan i mer än en vecka?Älskar fortfarande den där bilden. Så klockren. Ska hänga upp den på toalettdörren eller över sängen.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Ja, inget slår en egen lägenhet i det här fallet. Innan jag flyttade hemifrån hade jag inte ens en låst dörr, men sängen stod i alla fall lite undanskymd så den var inte det första man såg när man steg in.Den där undersökningen var som sagt från 90-talet och kvinnorna som deltog verkade ha ett ganska ansträngt och generat förhållande till onani. Lustigt, för mitt intryck är att det rent av är lättare att diskutera kvinnors onani, eftersom det betraktas som lite ”finare” än männens. Det var kanske inte så när undersökningen gjordes.Haha, tack! Ja, den där bilden borde jag kanske ha på väggen själv.