Det blommar i Borås

Borås kryllar av olika sorters rhododendron
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn”. Whoa, var kom den ifrån?


Jag gillar faktiskt blommor. I alla fall att titta och sniffa på. Sköta om dem vill jag däremot inte göra. Jag har bara haft krukväxter när min familj kommit och tvingat dem på mig. I längden var det dock bara de kaktusliknande växterna som överlevde.
Att få blommor som en romantisk gest har jag heller aldrig varit förtjust i. Det har visserligen bara hänt två gånger, men båda gångerna kände jag mig ganska obekväm med det och tittade så konstigt på blomman ifråga att den stackars givaren med det goda uppsåtet förstod att något var fel.
Men under våren och försommaren är jag bara tvungen att gå ut för att titta och sniffa på alla blommor som finns överallt.